Stilopad

En enkel vejledning til at arbejde sammen

Sådan starter eller deltager du i en delt session

Start et live-rum i en notesbog, eller deltag med værtens kode på seks bogstaver.

I en delt session kan flere arbejde i den samme notesbog live. Én person starter rummet; de andre deltager med en invitation. Det er ikke det samme som at lave en sikkerhedskopi.

Start eller deltag på Android

Vælg den vej, der passer til din rolle

Rigtigt Stilopad-bibliotek på Android med knappen People øverst til venstre.
Start i biblioteketTryk på People øverst til venstre. Fra biblioteket åbner det formularen Join a shared session direkte.

Trin 1 af 6 — Start i biblioteket

De to første billeder er rigtige Stilopad Light-dialoger på Android før en session fra debug build 0.1.71 (72); de sidste to er mærkede forklarende illustrationer. Vi startede eller deltog ikke i et rum, oprettede ikke en kode, inviterede ikke en gæst, redigerede ikke live, gav ikke adgang til mikrofon/kamera og testede ikke samarbejde i Web Lite. Navnet og pladsholderkoden på skærmbilledet er kun QA-eksempler.

Start eller deltag på Android

Start eller deltag på Android

  1. Start i biblioteket

    Tryk på People øverst til venstre. Fra biblioteket åbner det formularen Join a shared session direkte.

  2. Skriv værtens invitation

    Brug visningsnavnet og koden på seks bogstaver fra værten. ABCDEF på dette skærmbillede er kun en pladsholder. Vi stopper før Join, da der ikke var et testrum eller en vært.

  3. Åbn notesbogen, du vil være vært for

    Hvis du i stedet vil være vært, skal du åbne notesbogen, du vil dele, og trykke på People i dens øverste bjælke. I editoren åbner People-dialogen Start a shared session.

  4. Læs dialogen Start

    Skriv et visningsnavn. Når du trykker på Start, oprettes et live-rum; under optagelsen stoppede vi ved denne dialog.

  5. Del den rigtige invitation privat

    Når værten har startet et rum, kan den rigtige kode eller det rigtige link deles med de ønskede personer. Dette mærkede diagram forklarer kun forløbet; det indeholder ingen rigtig kode eller noget rigtigt rum.

  6. Husk: en session er ikke en sikkerhedskopi

    En live-session er til at arbejde sammen lige nu. Hvis du vil beholde en separat kopi, kan du eksportere en redigerbar fil eller konfigurere Drive separat. Dette diagram forklarer forskellen; det viser ikke en delt side live.

De rigtige dialoger Join og Start session blev åbnet på Android 15-debugemulatoren. Vi stoppede, før nogen af handlingerne blev trykket, så der blev ikke oprettet et rum, en kode, en gæst eller en liveændring.

På Web Lite

På Web Lite

  1. Se, om din aktuelle Web Lite-editor viser en kontrol til delt session eller People. Ruten blev ikke afprøvet i en browser til denne vejledning.

  2. Hvis en vært sender dig en invitation, skal du bruge den tilsvarende deltagelseshandling og skrive koden præcis, som den blev delt. Brug ikke eksempelteksten fra skærmbilledet.

  3. Start eller deltag kun, når du vil samarbejde. Denne vejledning oprettede ikke forbindelse til sessionsserveren og testede ikke samarbejde i Web Lite.

Åbn Stilopad Lite

Det er forskellige steder, man starter og deltager

Join findes i biblioteket. Start vises for en åben notesbog. Formularen til deltagelse beder om værtens kode på seks bogstaver og dit visningsnavn. En session er et live-samarbejdsrum, ikke en eksporteret fil eller en Drive-sikkerhedskopi.

Del kun invitationen med dem, du vælger

Koden eller linket giver en anden person adgang til rummet. Kontrollér, hvem du sender det til. Der blev ikke oprettet en rigtig invitation til disse skærmbilleder.

Hvis koden ikke virker

  • Bed værten bekræfte den aktuelle kode på seks bogstaver eller sende invitationslinket igen.
  • Kontrollér, at visningsnavnet er udfyldt, og at koden har seks bogstaver, før du trykker på Join.
  • For at deltage skal en live-sessionstjeneste kunne nås. Denne test undersøgte ikke forbindelsesfejl, adgangskontrol, gemning af en sessionskopi eller opdateringer på flere enheder.

Enkle vejledninger

Når du er i et rum, er valgfrie lyd- og videoopkald adskilt fra den delte notesbog. Læs vejledningen om opkald, før du tænder mikrofon eller kamera.